INFO- AANLEIDING

Amandelen 1984-1999

Palladium   1993-2023

De aanleiding van deze website is, zoals eerder gemeld, dat artsen in de Gezondheidszorg het medisch probleem niet willen erkennen en oplossen. Het probleem is nog steeds actueel omdat men weigert mee te werken aan een oplossing.


Door medische blunders en missers, door zwijgen, liegen en bedriegen en door gebrekkige communicatieve vaardigheden van artsen is de zaak zo geëscaleerd.


In dit verhaal spelen 2 ziekteoorzaken de hoofdrol:

1.   de amandelontsteking en

2.   de tandartsbehandelingsfout met daarbij de ontdekking van Palladium en de streptokokkenbacterie.


Door deze ziekteoorzaken is de bloed en stofwisseling telkens niet goed en daardoor ontstonden er talloze lichamelijke problemen die door artsen al dan niet opzettelijk verkeerd werden beoordeeld.


Het begon vanaf 1985 met het raadplegen van artsen vanwege ‘simpele’ verkoudheids-neusverstoppings problemen welke vervolgens door diagnosefouten van huis- en kno-artsen verkeerd behandeld werden. Operaties zoals kaakspoelingen in 1985, neustussenschot rechtzetten in 1986, een Caldwell luc operatie in 1991 en talloze medicijnen hielpen niet. Uiteindelijk kwamen we zelf, via een boek in de bibliotheek, achter de ware oorzaak van de verkoudheid, de chronische amandelontsteking. Nadat in 1999 de amandelen werden verwijderd verdwenen vele klachten. Helaas dus niet alle klachten, want ondertussen waren we vanwege vermeende complicaties van de Caldwel luc operatie in 1991 bij een onwetende tandarts terecht gekomen. De tandarts stelde vervolgens wederom diagnosefouten en vervolgens werden er ook daar nog diverse behandelfouten gemaakt in de periode 1993-1996, waardoor er nog meer lichamelijke problemen ontstonden. Dit ontdekten we wederom zelf door de diverse in de afgelopen jaren gemaakte röntgenfoto’s te bekijken. Met een simpele computer ontdekte we de behandelfouten van de tandarts op vrijwel alle röntgenfoto’s terwijl in de ziekenhuizen voor miljarden aan apparatuur staat en men telkens niks kon vinden op de röntgenfoto’s.


De behandelfouten van de periode 1993-1996 zijn de laatste ziekteveroorzakers in het lichaam en men probeert vervolgens, net zoals de diagnosefout van de amandelontsteking op allerlei listige en laffe manieren de fouten te ontkennen en laat ons met het probleem zitten.


De fout is een medische fout en wordt daarom niet erkend en niet gecorrigeerd want medische fouten worden in nederlandse gezondheidszorg niet erkend en hersteld.


Door dit jarenlang rekken en ontkennen, van 1993-2003 ontdekten we vervolgens een nieuw schandaal. Het gebruik van het giftige metaalsoort Palladium door de tandartsen.


In 2002 bleek uit laboratorium onderzoek dat het lichaam door dit Palladium sterk ontregeld was. Men ontdekte een palladiumallergie en een palladiumvergiftiging. Voor de nederlandse medici was dit nog geen aanleiding om de medische fout te erkennen en te behandelen, ook medische tuchtcolleges wezen mijn klachten af. Artsen mogen liegen, bedriegen en zwijgen als het om medische missers gaat ook als dit ten koste gaat van de patiënt.


Als reactie hierop besloten wij deze website op te zetten. Wij waarschuwen u voor keiharde feiten en het taalgebruik, mijn waar gebeurde verhaal zal u een andere blik geven op de mooie verhalen, mooie websites, mooie televisieuitzendingen en doelstellingen van de gezondheidszorg.nl.


Een gezondheidszorg waar liegen, bedriegen en frauderen heel gewoon is. Ook wij dachten vroeger dat zulke dingen niet in de gezondheidszorg gebeurden totdat het je zelf overkomt. Je ontdekt dan dat medische missers en andere probleemgevallen systematisch worden weggewerkt in de ziektewet, wao/wia en inrichtingen. Mensen worden gek verklaard en worden soms ook gek doordat iedereen hen tegenwerkt. Iedereen werkt daar al of niet bewust aan mee. Huisartsen, bedrijfs- en keuringsartsen, werkgevers, psychiaters en de psychologen, medische adviseurs, deskundigen therapeuten, justitie, advocaten etc.Als u nog vertrouwen hebt in de gezondheidszorg en dit wilt behouden

kunt u beter niet verder lezen!
Klik hier om terug te gaan naar de inhoudsopgave en ga verder met toedracht kort.


Under construction -
IEMGT Ik Eis Mijn Gezondheid Terug | GUMOR © | KKA2v 1985-